Impresiones taller, La Mirada creativa Junio 2012

Una vez más he podido comprobar que la creatividad es ilimitada a la vez que transformadora. Cuando conectamos con el poder que hay dentro de nosostros conectamos con nuestra verdadera naturaleza que goza expresándose libremente.

“Cómo puedo expresar lo inexpresable? Esta pregunta me estoy haciendo desde que terminé el taller que he realizado este fin de semana con Nausica. Creo que es imposible, pero voy a intentar explicar lo que ha sido para mí esta experiencia.

Gracias a la Mirada Creativa, han salido de mi interior, colores……. formas……. deseos……. que creía estaban perdidos para mí desde siempre. Todo ello se ha transformado en alegria, ilusión y sobre todo en la manifestación gráfica de lo que para mí, es lo más importante en mi vida….. el Amor. El Amor con mayúsculas.

El Amor por mí…..por los demás……por la vida…..por todo lo que existe en este y en todos los Universos de mi existencia.
Es cierto que este Amor ya existía dentro de mí, y que lo manifiesto, antes y ahora, constantemente. El cambio ha sido aprender otra forma de manifestarlo y eso es algo maravilloso y único. Gracias Nausica por haber abierto otra puerta de mi alma”.

Rosa Maria | Camí de llum blogspot

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  

“La Mirada creativa de la Nausica és tot un repte per  a la imaginació. La gent em mirava amb cara d’estranyesa quan els deia que anava a un curs a aprendre a estimar els meus dibuixos. Això va ser el que em va cridar cap a la Nausica: aprendre a estimar els meus dibuixos és aprendre a estimar una part molt íntima de mi.

De petita se’m donava bé dibuixar copiant un model, però quan em demanaven tema lliure començava a tremolar. “Això no se’m dóna bé” o “no ho sé fer” són judicis que he anat anotant als marges durant el curs abans de fer els dibuixos. Posar les cartes sobre la taula, consciència sobre les veus amagades… I molt d’amor.

L’experiència del dissabte em va dur a descobrir el món Mompó, la meva pròpia manera de dibuixar, ha, ha! Com el món Mariscal, que no té gaire a veure amb el que anomenem mon real. Trobar la meva forma d’expressar el que tinc a dins, els personatges, els somnis…
I diumenge el regal final: connectar amb el meu espai creatiu, infinit, per comunicar-me amb la meva saviesa i descobrir camins a seguir…

El cervell dret no parla amb paraules, es comunica a través de metàfores, de símbols. La Carme racional no entén ben bé què va passar, però allà són les respostes, sobre el paper, imatges sanadores que la meva ànima coneix i amb les qual ressona…
Gràcies per aquesta oportunitat, Nausica!”

Carme Mompó i Avilés, Feng Shui i Dissenys energètics + Tarot Evolutiu | àgora punt de trobada.blogspot

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

“Quan vaig començar a dibuixar vaig sentir lo lluny que estava de mi mateixa, em vaig adonar que estava construint un futur completament mental i materialista, que estava sacrificant la meva ànima per una idea mental d’èxit social artificial i superficial.

La Nausica m’ha tornat l’alegria i la il·lusió per l’art i la creativitat. M’ha tornat el meu somni, l’únic, m’ha tornat qui sóc, un nou camí a la nena interior.

Al final tornem allà on erem, tornem al què som, al que ens colpeja per dins i ens fa transcendir, tornem a la creació per regalar-la al món, tornem a la llum per convertir-nos en colors. Al final tornem a l’origen, aquell lloc interior que és l’univers”.

Rosa Ojeda, art + design + poetry | www.ruseta.com

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

“Sensacions pròpies després del taller:
Quan pinto em sento molt bé, sóc feliç!

Obrir portes, possibilitats, retrobar la il.lusió, I’emoció.

Quans menys murs I menys parets millor.
Llençar-se a lo desconegut. Això és la felicitat.
Pintar em fà feliç perque és ben viu, nou tota l’estona.

Tot amb il.lusió i alegria!”                                              

Laia Bedós Bonaterra, pintura + il·lustració + escultura | www.bedosbonaterra.com

La Mirada creativa, taller de fin de semana en Sa Bosqueta_Junio 2012
Comments
One Response to “Impresiones taller, La Mirada creativa Junio 2012”
  1. ruseta dice:

    Va ser una experiència molt enriquidora i especial. Jo la recomano a tothom que vulgui aprofundir en ell mateix perquè al final sents les possibilitats i provabilitats ilimitades de l’art i de la vida. A part de la companyia i l’entorn de l’Empordà. Felicitats Nausica pel taller.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

  • Únete a 17 seguidores más

A %d blogueros les gusta esto: